Gewapende overval op slijterij, dader met geldbuit ervandoor

Date:

Deel bericht:

Schiedam – De dames van de inpandige slijterij in een Schiedamse supermarkt kregen donderdagochtend de schrik van hun leven toen er opeens een man met een mes bij hun kassa stond. Hij eiste geld. Nadat hij dit kreeg, ging hij er lopend vandoor.

De slijterij in de supermarkt aan de ’s Gravenlandseweg werd om 10.20 uur overvallen. De politie zocht in de omgeving, onder andere met de politiehelikopter en stuurde ook snel een Burgernetbericht met het signalement van de dader uit. Dit leverde een aantal reacties op, maar leidde helaas nog niet tot een aanhouding.

- Advertisement -

De politie voert buurtonderzoek uit en onderzoekt of er bruikbare camerabeelden zijn. Heeft u donderdagochtend rond 10.20 uur een licht getinte man van ongeveer 1.70m lang met donker haar, een blauwe jas met capuchon, donkere broek en opvallende bruingroene schoenen en een zwarte sporttas zonder tekst gezien? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn of beschikt u over camerabeelden in de omgeving van de ’s Gravelandseweg? Dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Man overvalt zonnestudio Broersvest Schiedam

Schiedam - Een man heeft dinsdagavond rond 20.30 uur een zonnestudio aan het Broersvest in Schiedam overvallen. De...

Man overvalt met vuurwapen Poolse supermarkt Parkweg Schiedam

Schiedam - Een winkel aan de Parkweg in Schiedam-Nieuwland is vrijdagavond rond 19.45 uur overvallen door een man...

Bewoner zwaargewond na blussen vlam in de pan met water Zadelmakerhof Schiedam

Schiedam - Een man is woensdagavond ernstig gewond geraakt nadat hij een vlam in de pan probeerde te...