Ramkraak bij juwelier, daders met onbekende buit ervandoor

Date:

Share post:

Badhoevedorp – De recherche is op zoek naar mensen die informatie hebben over de ramkraak in de nacht van dinsdag op woensdag bij een juwelier aan het Lorentzplein.

Rond 04:10 uur werd bij de politie gemeld dat er iets aan de hand was bij de juwelierszaak aan het Lorentzplein. Er werd glasgerinkel en een knal gehoord en hierna zouden de daders vermoedelijk op een of meerdere scooters zijn weggereden.

De politie trof een beschadigde voorpui en fors beschadigd rolluik aan bij de juwelierszaak en een witte Renault Clio. Onderzoek werd ingesteld en er werd gezocht naar de daders die meer dan vermoedelijk met een onbekende buit op een scooter of scooters ervandoor waren gegaan. Zij zijn helaas niet meer aangetroffen. De witte Renault is weggesleept en wordt onder andere onderzocht op sporen.

Behalve technisch onderzoek is o.a. ook buurtonderzoek gehouden. De recherche is bezig met het onderzoek naar deze ramkraak en is op zoek naar mensen die informatie hebben of die mogelijk iets gezien hebben van de ramkraak of van de vluchtende daders op een scooter(s).

Getuigenoproep

  • Heeft u in de nacht van dinsdag op woensdag voorafgaand, tijdens of na de ramkraak iets verdachts gezien, dat te maken kan hebben met deze ramkraak?
  • Heeft u in Badhoevedorp in de omgeving van het Lorentzplein scooters zien rijden na 04:10 uur?
  • Heeft u andere informatie die de recherche kan helpen bij het onderzoek?

Laat u dit dan weten aan de recherche in Haarlem. Dat kan via een contactformulier op internet of telefonisch via 0900-8844.
Liever anoniem melding doen? Dan wordt u verzocht te bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd