Vuurwapens, tientallen kilo’s harddrugs en flinke som geld in auto en woning

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een alerte getuige ziet zaterdagavond een verdachte situatie rond een auto in de Kramerstraat in Rotterdam. De bestuurder zegt net een woning in de straat bezocht te hebben. In deze woning vinden agenten meerdere vuurwapens, 3,5 kilo verdovende middelen, 3 kilo versnijdingsmiddel en een flink geldbedrag. In de auto wordt later in een verborgen ruimte nog eens 57 kilo verdovende middelen, zowel heroïne als cocaïne, gevonden. Ook lagen er een flink geldbedrag en luxe sieraden. In de auto wordt later in een verborgen ruimte nog eens 57 kilo verdovende middelen, zowel heroïne als cocaïne, gevonden.

Een getuige belt zaterdagavond het alarmnummer omdat hij mannen verdacht rond ziet scharrelen bij een auto met een buitenlands kenteken en gebonk en gekraak hoort. Agenten nemen poolshoogte en treffen een Fransman die een nerveuze indruk maakt. In de auto treffen ze een gebruikershoeveelheid verdovende middelen. De Fransman heeft een onsamenhangend verhaal over een woning op de Kramerstraat waar hij zojuist op ‘bezoek’ is geweest. Hij kan het huisnummer en de naam het familielid echter niet noemen. Onderbuikgevoel van de agenten doet hen besluiten deze woning te checken.

- Advertisement -

De bewoner wil hen niet binnen laten waarop zij toestemming vragen aan een officier om binnen te mogen kijken. In de woning aan de Kramerstraat vinden ze twee vuurwapens, bijna drie kilo heroïne, een halve kilo cocaïne, drie kilo versnijdingsmiddel en allerlei attributen voor de bewerking van de drugs. Ook lag er een flink geldbedrag, zo’n 23.000 euro en luxe sieraden. In de verdovende middelen bleek later nog een vuurwapen verpakt te zijn..De 39-jarige Fransman, de 38-jarige bewoner en een 38-jarige man die ook in de woning aanwezig is, worden aangehouden. De auto wordt in beslag genomen voor nader onderzoek. Daags na de aanhoudingen wordt in de auto een verborgen ruimte gevonden met daarin nog eens 57 kilo verdovende middelen, bestaande uit heroïne en cocaïne.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vrouw (58) raakt gewond achterin politiebus tijdens transport naar politiebureau

Rotterdam - Een 58-jarige vrouw is woensdagavond gewond geraakt nadat zij na haar aanhouding met een politiebus naar...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Politie houdt 18e verdachte aan voor reeks explosies in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Den Haag

Rotterdam - Woensdagochtend werd een 19-jarige man uit Wassenaar van zijn bed gelicht omdat hij wordt verdacht van...

Overvallers slaan op de vlucht na mislukte overval Oudendijk Rotterdam

Rotterdam Dinsdag aan het eind van de middag heeft er een overval plaatsgevonden. De overval werd gepleegd door twee...