Drie jongens (17) zwaar mishandeld na stappen

Date:

Deel bericht:

Middelharnis – Vorige week in de nacht van donderdag op vrijdag liepen drie zeventienjarige jongens fikse verwondingen op, toen ze na het verlaten van een horecagelegenheid door een groep onbekende mannen werden mishandeld. Er zijn inmiddels drie jongens in de leeftijd van 17 en 18 jaar aanhouden.

De jongens waren donderdagavond op stap en bezochten onder meer twee horecagelegenheden aan de Vingerling. Toen ze rond twee uur naar buiten liepen, werden ze aangevallen door een groep mannen. De slachtoffers liepen onder meer losgeslagen tanden en hevig bloedende neuzen op. Ze hebben geen idee waarom de onbekenden het op hen hadden gemunt. Ze waren die avond ook niet bij conflicten betrokken geweest.

- Advertisement -

De aangehouden jongens zijn woonachtig in Middelharnis en Sommelsdijk. Twee van de verdachten zitten nog vast. De derde verdachte is heengezonden, maar naar zijn eventuele betrokkenheid wordt nog nader onderzoek gedaan.

Getuigen

De politie onderzoekt de zaak en komt nog steeds graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen? Neem contact op via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...

Forse vertraging door ongeval op A15 bij Pernis

Rotterdam - Door een ongeval met twee voertuigen op de A15 ter hoogte van Pernis ontstond vanmorgen een...

Voorbijgangers vinden overleden persoon Bosdreef Rotterdam

Rotterdam - Voorbijgangers hebben op de Bosdreef in Rotterdam een overleden persoon aangetroffen. De omgeving is afgezet en...