Schilder in restaurant overvallen door gemaskerde mannen

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Een niets vermoedende schilder kreeg de schrik van z’n leven toen hij in de nacht van donderdag op vrijdag door vier gemaskerde mannen werd overmeesterd. Hij was op dat moment aan het werk in een restaurant aan de Schaardijk in Capelle aan den IJssel.

De politie is een onderzoek gestart. Het gebeurde rond 1.00 uur. Mogelijk zijn er getuigen die iets hebben gezien wat kan helpen bij het onderzoek. De politie komt graag met hen in contact.

- Advertisement -

Toen op donderdagavond de laatste personeelsleden van het restaurant de zaak verlieten, bleef een schilder achter die in de nacht zou doorwerken. Hij werd overmeesterd door vier gemaskerde mannen. Zij sloten hem op in de wc. Na een paar uur wist hij zichzelf uit zijn benarde positie te bevrijden en belde de politie.

Uw tip!
De recherche is op zoek naar getuigen. Was u die bewuste avond of nacht in de buurt van het restaurant en heeft u de mannen gezien? Of misschien woont u in de buurt van het restaurant en heeft u camerabeelden? Misschien heeft u zelfs een foto of video gemaakt van de mannen. Alles helpt.

Heeft u informatie? Neemt u dan contact met ons op via nummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woningbrand tijdens werkzaamheden aan Paganinistraat in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Donderdagochtend 28 maart rond 12.10 uur is er brand uitgebroken bij een woning...

Rotterdammer gearresteerd in Capelle aan den IJssel voor drugshandel na ontsleutelde cryptocommunicatie

Capelle aan den IJssel - De politie heeft woensdag een 47-jarige Rotterdammer gearresteerd in Capelle aan den IJssel...

Verfbrander zorgt voor kleine brand Plantsoenstraat Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Paniek vanmiddag in de Plantsoenstraat in Capelle aan den IJssel. Tijdens werkzaamheden rondom...

Beveiliger ernstig gewond na mishandeling metrostation De Terp Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Een 51-jarige Rotterdamse beveiliger raakte woensdag 20 maart jl. rond 01.00 ernstig gewond...