donderdag, juli 7, 2022
17.3 C
Rotterdam
donderdag 7 juli 2022

Drie gewonden bij steekpartij discotheek Vibes Westersingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een steekpartij op de Westersingel zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie personen gewond geraakt. Één van de slachtoffers is zeer ernstig gewond, volgens de politie heeft het Mobiel Medisch Team het slachtoffer op straat geopereerd. De slachtoffers lagen voor de deur.

De hulpverleners verrichten op straat bij een 22-jarige slachtoffer uit Ridderkerk direct een noodoperatie. Hij en de andere zwaargewonde jongen werden in zorgwekkende toestand vervoerd naar een ziekenhuis. Het derde slachtoffer kon ter plaatste aan zijn verwondingen worden geholpen.

Politieagenten startten direct met een groot onderzoek. Ter plaatse werd een 31-jarige verdachte uit Rotterdam aangehouden. In Ridderkerk werd op de Rembrandtstraat in een auto nog drie verdachten aangehouden. Hun betrokkenheid bij het steekincident wordt onderzocht. De politie onderzoekt wat er exact heeft plaatsgevonden. Zij spraken met getuigen en omstanders en gaan camerabeelden bekijken. Op dit moment is het beeld dat de slachtoffers deel uitmaakten van een groep vrienden en zij hun belagers niet kenden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -