donderdag, juli 7, 2022
17.8 C
Rotterdam
donderdag 7 juli 2022

Drie bestuurders onder invloed in het verkeer

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Vanochtend vroeg hielden agenten van het basisteam een controle op het rijden onder invloed. Drie eenheden namen positie in op de Abram van Rijckevorselweg in Capelle a/d IJssel. Er werden slechts 20 voertuigen gecontroleerd.

Bij de start van de controle negeerde de bestuurder van een personenauto vol jongeren het stopteken van een agent en ging ervandoor. Achtervolgende politievoertuigen wisten de auto op de Tsjaikovskistraat te stoppen waarna de bestuurder alle medewerking weigerde en in verzet ging. Er moest door agenten geweld worden gebruikt om de verdachte onder controle te krijgen. Na onderzoek bleek de 21-jarige beginnend bestuurder ruim 8x de toegestane hoeveelheid alcohol op te hebben. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Door collega’s op de controleplaats werd een 2e verdachte aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. Na onderzoek bleek de 29-jarige beginnend bestuurder ruim 6x de toegestane hoeveelheid alcohol op te hebben. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Uit de auto van een derde verdachte kwam een sterke henneplucht. De 40-jarige bestuurder testte positief op het vermoeden van rijden onder invloed van drugs. Aan het bureau werd bloed afgenomen voor toxicologisch onderzoek. De uitslag is nog niet bekend.

Tekst en foto : Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -