zondag, april 18, 2021
12.6 C
Rotterdam
zondag 18 april 2021

Politie zoekt getuigen van fataal schietincident Rotterdam

Rotterdam – Een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) doet onder leiding van het Openbaar Ministerie onderzoek naar het schietincident op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam, waarbij dinsdagochtend 1 januari de 32-jarige Rotterdamse rapper Feis om het leven kwam. Zijn 31-jarige broer raakte zwaargewond. Het team komt graag in contact met getuigen.

Op nieuwjaarsochtend, om 5.15 uur, kreeg de politie de melding van een schietincident aan de Nieuwe Binnenweg. Hulpdiensten snelden naar de betreffende locatie. Het slachtoffer werd direct naar het ziekenhuis vervoerd. Daar overleed hij aan zijn verwondingen. De broer van het slachtoffer wist, ondanks zijn zware verwondingen, op eigen kracht naar het ziekenhuis te komen. Hij verblijft daar op dit moment nog steeds.

Onderzoek
De politie zette de omgeving af en stelde een onderzoek in. Met de benaderingstechniek gevaarlijke verdachten (BTGV) hielden agenten op het Heemraadsplein zeven verdachten aan. Ze waren daarbij genoodzaakt meerdere waarschuwingsschoten te lossen.  De verdachten zijn drie vrouwen van respectievelijk 15, 32 en 49 jaar en vier mannen in de leeftijd van 36 tot 45 jaar. Ze komen allemaal uit Rotterdam.

Daarnaast stelden agenten sporen veilig en spraken ze met getuigen. Vermoedelijk heeft voorafgaand aan het schietincident een ruzie plaatsgevonden in een horecagelegenheid aan de Nieuwe Binnenweg.

Getuigen
Om exact in beeld te krijgen wat zich in de nacht van 31 december op 1 januari afspeelde op en bij de Nieuwe Binnenweg, spreken rechercheurs graag met nog meer getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord van het incident, of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen? Neem dan contact met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven, via M. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Related Articles

Flinke brand in winkel Groenendaal Rotterdam

0
Rotterdam - In een winkel aan de Groenendaal is zondagmiddag brand ontstaan. De brand ging...

Vrouw krijgt rijles van vriend en belandt in de sloot Charloisse Lagedijk Rotterdam

0
Rotterdam - Dat je autorijlessen beter aan een rij-instructeur kan overlaten bleek vanmorgen op de...

Motorrijder overleden na botsing met pijlwagen A20 Rotterdam

0
Rotterdam - Een 45-jarige motorrijder is zaterdagavond overleden doordat hij frontaal op een pijlwagen was...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Motorrijder overleden na ongeluk op A20 bij Rotterdam

Motorrijder overleden na ongeluk op A20 bij Rotterdam [...]

De markt hoort in het rijtje terrassen en diergaarde

De markt hoort in het rijtje terrassen en diergaarde [...]

PVV wil vernietiging aftelklok Songfestival

PVV wil vernietiging aftelklok Songfestival [...]

20.000 huishoudens in Rotterdam krijgen de gft-bak

20.000 huishoudens in Rotterdam krijgen de gft-bak [...]

In oude kantoorgebouw Mees & Zoonen komen woningen

In oude kantoorgebouw Mees & Zoonen komen woningen [...]

Stay Connected

9,380FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg