Bestuurder gepakt in gestolen auto Zuidplein Rotterdam

zondag 6 januari 2019 10:16

Rotterdam  – De politie heeft zaterdagavond de bestuurder van een gestolen auto succesvol aangehouden. Agenten zagen de auto na een hit rijden in de omgeving van het Zuidplein en riepen hulp van de collega’s in.

Met behulp van cameratoezicht en de politiehelikopter kon de auto worden klemgereden. De bestuurder is aangehouden en de auto afgesleept.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder gepakt in gestolen auto Zuidplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam  – De politie heeft zaterdagavond de bestuurder van een gestolen auto succesvol aangehouden. Agenten zagen de auto na een hit rijden in de omgeving van het Zuidplein en riepen hulp van de collega’s in.

Met behulp van cameratoezicht en de politiehelikopter kon de auto worden klemgereden. De bestuurder is aangehouden en de auto afgesleept.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!