Vrouw slachtoffer van zedenmisdrijf, politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Middelburg – Zondagmiddag 6 januari jl. is een jonge vrouw slachtoffer geworden van een zedenmisdrijf waarbij vermoedelijk twee mannen betrokken zijn geweest. Het team Zeden onderzoekt dit ernstige delict. Van de verdachten ontbreekt nog ieder spoor.

Voor zover nu bekend hebben twee mannen het slachtoffer tussen 15.00 en 16.15 uur belaagd. Met zijn drieën hebben zij vermoedelijk in de omgeving van de Zusterstraat, de Sint Janstraat, de Nieuwe Haven, de Hoogstraat en de Gortstraat gelopen. We zijn nog steeds op zoek naar mensen die dit drietal door genoemde straten hebben zien lopen. Ook hebben wij grote belangstelling voor camera- of dashcambeelden die tussen 15.00 en 16.15 uur opgenomen zijn in deze straten.

- Advertisement -

Impact
Vanwege de impact die deze zaak op het slachtoffer heeft, sprak de politie eerder niet over een zedenmisdrijf, maar over een ‘ernstig misdrijf’. Dit riep echter zoveel vragen op en veroorzaakte onrust bij burgers, waarop later alsnog besloten is door de politie om meer openheid van zaken te geven over de aard van het delict.

Hebt u informatie?
Hebt u het drietal zondagmiddag 6 januari tussen 15.00 en 16.15 uur in bovengenoemde straten zien lopen en nog niet gesproken met het onderzoeksteam? Deel uw informatie dan via 0900 8844 of via het Politie WhatsApp nummer 06 12007006. Belt u liever anoniem? Bel dan 0800 7000. Vermeld bij uw reactie zaaknummer 2019005337.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man vernielt midden in de nacht rechtbank in Zeeland

Middelburg - Zondagnacht is een man aangehouden, omdat hij vernielingen had aangebracht bij de rechtbank. Dit heeft de...

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...

Forse vertraging door ongeval op A15 bij Pernis

Rotterdam - Door een ongeval met twee voertuigen op de A15 ter hoogte van Pernis ontstond vanmorgen een...