8.6 C
Rotterdam
maandag 1 maart 2021

Supermarkt overvallen, dader met buit ervandoor

Nieuws

- advertentie -

Schiedam – Zondagavond stapte een man met een mes de Poolse supermarkt aan de Schiedamse Snelliusingel in en eiste geld. De man is er met het geld vandoor. Niemand raakte gewond.

De dader bedreigde met het mes de medewerker achter de toonbank. Deze gaf hem geld uit de kassalade mee. De dader verliet vervolgens de winkel en vluchtte richting de Ampèrestraat. Meerdere agenten gingen in de omgeving op zoek naar een man met het opgegeven signalement. Ook werd een Burgernetbericht verspreid om omwonenden om hulp te vragen. Ook nu nog is de politie op zoek naar getuigen.

Signalement
Het zou gaan om een blanke man tussen de dertig en veertig jaar oud. Hij was kaal, ongeveer 1.75 meter lang en had een gladde huid met lichte stoppels. Hij droeg een gladde dikke zwarte winterjas en een grijze stoffen trainingsbroek.

Heeft u deze man zondagavond rond 17.00 uur in de buurt van de Snelliussingel / Amperestraat gezien of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Dan vraagt de politie u om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

- Advertisement -
- Advertisement -

More articles

- Advertentie -
- advertentie -

Laatste nieuws