Getuigen gezocht van overval op snackbar

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Het Regionaal Overvallen Team van de politie in Rotterdam zoekt getuigen van een overval die op 11 januari in Vlaardingen plaatsvond.

Rond 19.40 uur kwam een onbekende man de cafetaria aan de Van Beethovensingel binnen en eiste onder bedreiging van een vuurwapen geld. In de zaak waren naast vier personeelsleden geen klanten aanwezig. De dader ging er zonder buit vandoor. Hij rende weg, stapte op een scooter en reed weg in de richting van de Diepenbrockstraat en vervolgens linksaf richting de Verheijstraat.

- Advertisement -

Schoudertas
De dader was een man van mogelijk tussen de 17 en 27 jaar. Hij was waarschijnlijk blank en had een zwart masker op. Hij was 175 tot 178 cm en had een gezet postuur. Hij droeg een zwarte dikke jas met een licht bruinachtige bontkraag en capuchon en een zwarte broek. De man had een zwart met grijze Louis Vuitton schoudertas bij zich. Hij sprak accentloos Nederlands.

Getuigen
Mogelijk heeft de dader voorafgaand aan de overval de snackbar vooraf verkend en hebben mensen dat gezien. Maar ook getuigen van de overval zelf en het wegrijden van de dader, zijn welkom. Heeft u iets gezien of andere informatie die het team helpt in het onderzoek? Bel dan 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Boodschappentas met explosief gevonden tijdens Landelijke Opschoondag in Vlaardingen

Vlaardingen - Vrijwilligers die vanmiddag de buurt opruimden tijdens de Landelijke Opschoondag deden zaterdagmiddag een explosieve ontdekking. In...

Opnieuw explosie bij woning van Beethovensingel Vlaardingen

Vlaardingen - Bij een flat aan de van Beethovensingel in Vlaardingen heeft afgelopen nacht rond 03.53 uur opnieuw...

Drie verdachten aangehouden na beschieting woning in Vlaardingen

Vlaardingen - Vrijdag 1 maart zijn drie verdachten aangehouden in verband met de beschieting van een woning in...

Opnieuw explosie bij woning Van Beethovensingel Vlaardingen

Vlaardingen - Afgelopen nacht heeft binnen een week tijd voor de tweede keer een explosie plaatsgevonden bij een...