Rotterdammer aangehouden voor fataal schietincident in 2017

Date:

Deel bericht:

Blerick – Een 28-jarige man uit Rotterdam is woensdag in die plaats aangehouden in het onderzoek naar de dodelijke schietincident in de nacht van maandag 21 op dinsdag 22 augustus 2017 aan de Klingerbergsingel in Blerick.

De recherche verdenkt de verdachte ervan betrokken te zijn bij de diefstal van de grijskleurige Volkswagen Caddy, die is gebruikt bij het schietincident waarbij de 44-jarige Kemal Zengin om het leven kwam. De verdachte zal door rechercheurs worden gehoord. Meer aanhoudingen in het lopende onderzoek worden niet uitgesloten.

- Advertisement -

Onderzoek
In de afgelopen maanden is er achter de schermen door rechercheurs gewerkt aan de zaak. Eind april 2018 werd er via het landelijke televisieprogramma Opsporing Verzocht nog de hulp ingeroepen van het publiek. Daarnaast hebben politiemedewerkers ook buurtonderzoek verricht in Blerick en op diverse locaties flyers en posters uitgedeeld, om zo meer informatie en tips op te halen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...