Twee mannen gezocht voor gewapende woningoverval

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Twee mannen drongen vrijdagmiddag een woning aan de Woelwijkstraat binnen, bedreigden de bewoner met een vuurwapen er vertrokken met onder andere twee spelcomputers. De politie is een onderzoek gestart en spreekt graag met getuigen.

Een 59-jarige Rotterdammer hoorde even na 15:00 uur de bel en deed nietsvermoedend de deur open. Twee mannen drongen vervolgens de woning binnen, bedreigden het slachtoffer met een vuurwapen en dwongen hem op de grond te gaan liggen. Een zoektocht in de woning leverde twee spelcomputers, sieraden en contant geld op. De donker geklede mannen vluchtten in de richting van de Bergweg.

- Advertisement -

Getuigen
Heeft u het tweetal zien wegrennen of heeft u andere informatie? Neem dan contact op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...