Twee mannen gezocht voor gewapende woningoverval

Date:

Share post:

Rotterdam – Twee mannen drongen vrijdagmiddag een woning aan de Woelwijkstraat binnen, bedreigden de bewoner met een vuurwapen er vertrokken met onder andere twee spelcomputers. De politie is een onderzoek gestart en spreekt graag met getuigen.

Een 59-jarige Rotterdammer hoorde even na 15:00 uur de bel en deed nietsvermoedend de deur open. Twee mannen drongen vervolgens de woning binnen, bedreigden het slachtoffer met een vuurwapen en dwongen hem op de grond te gaan liggen. Een zoektocht in de woning leverde twee spelcomputers, sieraden en contant geld op. De donker geklede mannen vluchtten in de richting van de Bergweg.

Getuigen
Heeft u het tweetal zien wegrennen of heeft u andere informatie? Neem dan contact op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd