Aanhouding na grote drugsvangst in woning

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Agenten kregen op vrijdag 18 januari omstreeks 15:45 uur een melding over een verdachte situatie in een woning aan de Schalk Burgerstraat. In de betreffende woning trof de politie vervolgens tientallen kilo’s middelen, vermoedelijk harddrugs, aan en een grote hoeveelheid bankbiljetten. Agenten hielden in de woning een 30-jarige man uit Den Haag aan.

Kort nadat agenten de betrokken woning in gingen, ontdekten zij de goederen. Direct na de ontdekking werd een deel van de straat afgezet en deden tactisch en forensisch rechercheurs uitgebreid onderzoek in de woning. Naast de (vermoedelijke) harddrugs en geld, namen agenten ook nog andere goederen uit de woning in beslag. De verdachte zit vast en wordt gehoord. Rechercheurs onderzoeken de zaak en vragen getuigen die tips hebben zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Drugshandel
De handel in harddrugs vindt plaats in het illegale circuit. Van de opbrengst worden vaak dure spullen gekocht en ook wordt geweld niet geschuwd. Veel jongeren denken snel rijk te worden met deze handel, maar realiseren zich niet dat op dealen een forse straf staat. Veroordeelt de rechter ze, dan hebben ze een strafblad dat ze jarenlang achtervolgt als ze bijvoorbeeld een baan of een stageplek zoeken. Vermoedt u dat in uw buurt drugs worden verhandeld? Meld dit dan aan de politie via 0900 – 8844. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u de informatie ook via Meld Misdaad Anoniem  0800 – 7000 doorgeven.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Dronken zwangere vrouw zet Burger King in Den Haag op stelten

DEN HAAG - In het centrum van Den Haag heeft een zwangere vrouw samen met een andere vrouw...

Dode na aanrijding met tram in Den Haag

Den Haag - Zondagavond 24 maart is een persoon overleden na een aanrijding met een tram. Dit gebeurde...

Overleden Hagenaar aangetroffen na vermeende schietpartij in Voorburg

Voorburg – Donderdag 21 maart is een 19-jarige Hagenaar overleden aangetroffen in een woning aan de Van Barbansonstraat...

Brandend voorwerp gegooid naar Israëlische ambassade in Den Haag, verdachte aangehouden

Den Haag - Donderdag 21 maart heeft de politie een verdachte aangehouden, nadat hij een brandend voorwerp zou...