4.4 C
Rotterdam
maandag 1 maart 2021

Man gooit raam in van ambulance, ambulancemedewerker gewond

Nieuws

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
- advertentie -

De politie heeft maandag een 20-jarige man uit Voorschoten aangehouden voor vernieling van een ambulance en mishandeling van ambulancepersoneel. De bemanning van de ambulance werd opgeroepen voor een melding aan de Smellekenhorst in Leiden en kwam daar omstreeks 05.30 uur aan. Een ambulancemedewerker sprak de man die aggresief overkwam aan en werd belaagd.

De man gooide een ruit in van de ambulance waardoor de medewerker gewond raakt, vanwege de dreiging reden zij weg en werd de politie ingeschakeld. Die kwam ter plaatse en arresteerde de man. Een ander ambulanceteam heeft de melding van de medische situatie afgehandeld.

- Advertisement -
- Advertisement -

More articles

- Advertentie -
- advertentie -

Laatste nieuws