Schiedammer verdachte vergismoord Rob Zweekhorst

Date:

Deel bericht:

Berkel en Rodenrijs – Het onderzoek naar de vergismoord op Rob Zweekhorst is nog altijd in volle gang. Vandaag werd een 44-jarige Schiedammer aangehouden in de gevangenis. Hij zit daar momenteel een straf uit voor andere zaken. Eerder werd op 20 november 2018 een 51-jarige Schiedammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid, net als zijn vandaag aangehouden plaatsgenoot. Nog steeds hoopt de politie getuigen te spreken die meer kunnen vertellen over de zaak.

Op 1 januari 2014 werd de toen 44-jarige Rob Zweekhorst, vader van twee kinderen, vermoedelijk slachtoffer van een persoonsverwisseling. Hij werd aangezien voor een ander en op straat doodgeschoten toen hij zijn honden uitliet. Justitie loofde al snel een beloning uit van 15.000 euro voor de gouden tip. Met de aanhoudingen is het team dat de moord onderzoekt een stap verder in het onderzoek. De beloning is nog steeds van kracht wanneer iemand informatie heeft die de zaak rond kan maken.

- Advertisement -

Informatie nog steeds welkom
Tips zijn nog steeds welkom. U kunt informatie delen via de opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000, zij geven uw informatie door zonder uw naam of telefoonnummer. Wilt u spreken met Team Criminele Inlichtingen, bel dan 079 – 345 89 99.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Gewonde na steekpartij Rodenrijseweg Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Een man is woensdagavond ter hoogte van de Rodenrijseweg met de Spoorweghaven in Berkel...

Man overvalt zonnestudio Broersvest Schiedam

Schiedam - Een man heeft dinsdagavond rond 20.30 uur een zonnestudio aan het Broersvest in Schiedam overvallen. De...

Man overvalt met vuurwapen Poolse supermarkt Parkweg Schiedam

Schiedam - Een winkel aan de Parkweg in Schiedam-Nieuwland is vrijdagavond rond 19.45 uur overvallen door een man...