Vier verdachten van overval gepakt door oplettende getuige

Date:

Share post:

Rotterdam – Mede dankzij een oplettende getuige kon de politie woensdagavond vier mannen oppakken, die worden verdacht van betrokkenheid bij een overval op een pizzakoerier aan de ‘s-Gravensingel.

Rond 20.30 uur belde een getuige, dat een aantal mannen zich verdacht ophield aan de ‘s-Gravensingel. Het leek ook of er werd gevochten. Even later gingen de mannen er vandoor.  Agenten snelden er naartoe en ontdekten dat het niet om een vechtpartij ging, maar een overval.

De vijf die net waren weggerend hadden een pizzakoerier overvallen. Ze zouden het slachtoffer hebben bedreigd met een taser en er daarna met de pizza’s en een geldbedrag vandoor zijn gegaan. De politie stelde een onderzoek in en kon al snel in de omgeving vier verdachten aanhouden. Hun rol in het geheel wordt onderzocht. Agenten vonden alles wat de overvallers buit hadden gemaakt terug.

- Advertisement -

Gerelateerd