Maaltijdbezorger (16) opgewacht en overvallen

Date:

Share post:

Rotterdam – Een 16-jarige maaltijdbezorger is vrijdagavond 25 januari rond 22.30 uur door vier onbekende mannen overvallen. Dit gebeurde aan de Mariniershof. De politie stelt een onderzoek in en hoopt dat er getuigen zijn met tips die kunnen helpen in het onderzoek.

De jongen reed die avond naar de Mariniershof om een maaltijd af te leveren. Aangekomen op het opgegeven adres werd hij opgewacht door vier mannen. Onder bedreiging van een mes moest de jongen zijn portemonnee, telefoon en tas met maaltijden afstaan. Vervolgens ging het viertal er vandoor.

Onderzoek
De maaltijdbezorger ging geschrokken terug naar het bezorgrestaurant aan de Goudsesingel en belde de politie.  Op dat moment waren de vier mannen niet meer te vinden in de omgeving waar de overval had plaatsgevonden. De politie hoopt dan ook dat er getuigen zijn die iets hebben gezien en tips hebben die de rechercheurs die de zaak oppakken kunnen helpen. Ben je getuige, neem dan contact op met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd