Ruim honderden automobilisten bekeurd voor negeren keerverbod

zaterdag 26 januari 2019 11:58

De politie heeft afgelopen vrijdag in een ruim uur zeker 100 automobilisten op de bon geslingerd. De bestuurders reden vanaf de A38 richting Ridderkerk en keerden vervolgens op de Rotterdamseweg. Hier geldt echter een keerverbod en dit negeren kost maar liefst 140 euro.

Automobilisten dachten op deze manier sneller thuis te zijn, nadat er een ongeval op de a16 was gebeurd. Ze waren wellicht een paar seconden sneller thuis, maar bekopen het wel met een dure prent. De bon zal in de loop van de week op de deurmat vallen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ruim honderden automobilisten bekeurd voor negeren keerverbod
Schrijver:

 

 

De politie heeft afgelopen vrijdag in een ruim uur zeker 100 automobilisten op de bon geslingerd. De bestuurders reden vanaf de A38 richting Ridderkerk en keerden vervolgens op de Rotterdamseweg. Hier geldt echter een keerverbod en dit negeren kost maar liefst 140 euro.

Automobilisten dachten op deze manier sneller thuis te zijn, nadat er een ongeval op de a16 was gebeurd. Ze waren wellicht een paar seconden sneller thuis, maar bekopen het wel met een dure prent. De bon zal in de loop van de week op de deurmat vallen.

 

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!