dinsdag, april 13, 2021
3.5 C
Rotterdam
dinsdag 13 april 2021

Bejaarde vrouw met rollator beroofd van handtas

Den Haag – De districtsrecherche Den Haag West zoekt getuigen van een beroving van een 80-jarige dame. Zij werd zaterdag 26 januari omstreeks even voor 19.00 uur op het Isabellaland beroofd van haar handtas, die aan haar rollator hing.

De vrouw was na het boodschappen doen op de Theresiastraat met de bus richting het Kleine Loo gegaan en liep vervolgens met haar rollator over het Isabellaland. Op het moment dat zij thuis de portiekdeur wilde openen, stond er ineens een man naast de vrouw die haar handtas wegnam. Het slachtoffer kwam met de schrik vrij.

Hoewel de diefstal in mum van tijd gebeurd was, wist het slachtoffer een redelijk signalement te geven van de man die haar beroofd had. Het slachtoffer schat de man begin 30, hij had een getinte huidskleur en een lengte van ongeveer 1.75m. Hij droeg donkere kleding, waaronder een kort donker jack. De kans is niet uitgesloten dat de verdachte de vrouw gevolgd is vanaf de Theresiastraat of vanaf het moment dat zij op Het Kleine Loo uit de bus stapte.

Getuigen
Is u zaterdagmiddag 26 januari iets opgevallen op de Theresiastraat, in bus 24 richting Het Kleine Loo of op de route vanaf de bushalte naar het Isabellaland dat met deze beroving te maken kan hebben, neemt u dan contact op met de districtsrecherche Den Haag West via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Related Articles

Man (18) zwaargewond na steekpartij bij Rinze Koopmanstraat in Rotterdam

0
Rotterdam - Een man is maandagavond zwaargewond geraakt bij een steekpartij bij de Rinze Koopmansstraat...

Man met vuurwapen aangehouden Palladiostraat Rotterdam

0
Rotterdam - In de Rotterdamse wijk het Lage Land is maandagmiddag een man met een...

Brandweer redt mensen bij woningbrand Mathenesserdijk Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Mathenesserdijk in Rotterdam heeft maandagmiddag korte tijd brand...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Keeper Marsman verruilt Feyenoord voor Inter Miami CF

Keeper Marsman verruilt Feyenoord voor Inter Miami CF [...]

Kabinet bekijkt per week of terrassen open kunnen

Kabinet bekijkt per week of terrassen open kunnen [...]

Man zwaargewond na steekpartij in Rinze Koopmansstraat

Man zwaargewond na steekpartij in Rinze Koopmansstraat [...]

Kunst op Zuidplein; 'de opgerolde krant' fier overeind.

Kunst op Zuidplein; 'de opgerolde krant' fier overeind. [...]

Boa's: terrassen open, vermindert ook druk op handhaving

Boa's: terrassen open, vermindert ook druk op handhaving [...]

Stay Connected

9,380FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg