Bejaarde vrouw met rollator beroofd van handtas

Date:

Deel bericht:

Den Haag – De districtsrecherche Den Haag West zoekt getuigen van een beroving van een 80-jarige dame. Zij werd zaterdag 26 januari omstreeks even voor 19.00 uur op het Isabellaland beroofd van haar handtas, die aan haar rollator hing.

De vrouw was na het boodschappen doen op de Theresiastraat met de bus richting het Kleine Loo gegaan en liep vervolgens met haar rollator over het Isabellaland. Op het moment dat zij thuis de portiekdeur wilde openen, stond er ineens een man naast de vrouw die haar handtas wegnam. Het slachtoffer kwam met de schrik vrij.

- Advertisement -

Hoewel de diefstal in mum van tijd gebeurd was, wist het slachtoffer een redelijk signalement te geven van de man die haar beroofd had. Het slachtoffer schat de man begin 30, hij had een getinte huidskleur en een lengte van ongeveer 1.75m. Hij droeg donkere kleding, waaronder een kort donker jack. De kans is niet uitgesloten dat de verdachte de vrouw gevolgd is vanaf de Theresiastraat of vanaf het moment dat zij op Het Kleine Loo uit de bus stapte.

Getuigen
Is u zaterdagmiddag 26 januari iets opgevallen op de Theresiastraat, in bus 24 richting Het Kleine Loo of op de route vanaf de bushalte naar het Isabellaland dat met deze beroving te maken kan hebben, neemt u dan contact op met de districtsrecherche Den Haag West via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Tweehonderd aanhoudingen na derde blokkadedag op A12 in Den Haag

Den Haag - Maandag 11 september hebben actievoerders van Extinction Rebellion voor de derde dag op rij de...

Utrechtsebaan in Den Haag voor tweede dag op rij geblokkeerd

Den Haag - Zondag 10 september hebben klimaatactivisten van actiegroep Extinction Rebellion voor de tweede dag op rij...

Mogelijke bezetting A12 Den Haag door klimaatactivisten, gemeente doet oproep vooral met fiets of OV te reizen

Den Haag - Zaterdag 9 september zal verkeer in Den Haag vermoedelijk weer te maken krijgen met wegafsluitingen...

Dode na schietpartij op straat Laan van Wateringse Veld Den Haag

Den Haag - Een persoon is maandagavond overleden na een schietpartij op de Laan van Wateringse Veld in...