€15.000 beloning voor gouden tip in zaak Don Vrijmoet

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Het Openbaar Ministerie looft 15.000 euro beloning uit voor de gouden tip in de zaak van Don Vrijmoet. De 53-jarige Don werd woensdag 14 november 2018 dood in zijn woning aan het Rietveen gevonden. Hij bleek door geweld om het leven te zijn gebracht.

Met een speciaal ingerichte vrachtwagen hoopt de politie bij locaties voor dak- en thuislozen in contact te komen met mensen die meer informatie over de zaak hebben. Voor Don begin 2018 in zijn huis aan het Rietveen ging wonen, leidde hij een zwervend bestaan in Den Haag. Ook toen hij al zijn vaste onderkomen aan het Rietveen had, was hij nog vaak te vinden bij locaties voor dak- en thuislozen. De politie komt graag in contact met mensen die Don op die locaties weleens zagen of spraken.

- Advertisement -

Op verhaal komen in de politietruck
Omdat deze mensen voor een groot deel een zwervend bestaan leiden, is het lastig met ze in contact te komen. Daarom parkeert de politie de politietruck, het zogenoemde Mobile Media Lab, in de buurt van een aantal locaties waar veel dak- en thuislozen bij elkaar komen. Mensen kunnen bij een warme bak koffie op verhaal komen bij leden van het rechercheteam. Die willen graag weten wat er precies met Don is gebeurd en zoeken antwoorden op vragen als: waar hield hij zich mee bezig en met wie ging hij om? Wie heeft hem nog gezien in de periode voor woensdag 14 november.

Waar staat de truck?
Woensdag 30 januari staat de politietruck van 13.00 tot 16.00 uur op de Albardastraat. Van 17.00 tot 21.00 uur staat de truck geparkeerd aan de Zilverstraat.
Donderdag 31 januari staat de truck van 13.00 tot 17.00 uur aan de Grote Marktstraat en van 18.30 tot 22.00 uur aan de Wenckebachstraat.

15.000 euro voor gouden tip
Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 29 januari ook aandacht aan de zaak. De beelden van de uitzending zijn in de politietruck terug te zien. Voor de gouden tip in deze zaak heeft het Openbaar Ministerie een beloning van 15.000 euro in het vooruitzicht gesteld.

Heeft u informatie voor de politie?
Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800 – 6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000
Tip de politie via WhatsApp: 06 – 1000 0012
Bel het Team Criminele Inlichtingen: 06 – 5787 6279
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Pegida-voorman schuldig aan groepsbelediging en krijgt taakstraf

Den Haag - De rechtbank in Den Haag heeft Pegida-voorman Edwin Wagensveld donderdag 23 november veroordeeld tot een...

Vrouw belandt onder vrachtwagen in centrum Den Haag

Den Haag - Vrijdagochtend 17 november is een oudere dame zwaargewond geraakt toen ze met haar fiets onder...

Twee achtereenvolgende nachten explosies bij flat in Den Haag

Den Haag - In de nacht van zaterdag op zondag, én van zondag op maandag, hebben er explosies...

Politie zoekt twee mannen na zware mishandeling 71-jarige man in tram Den Haag

Den Haag - De politie heeft herkenbare beelden vrijgegeven van twee mannen die een 71-jarige man hebben toegetakeld...