Vrouw (38) aangehouden voor betrokkenheid bij viervoudige moord

Date:

Deel bericht:

Enschede – Een 38-jarige inwoonster van Breda is maandagochtend 28 januari aangehouden voor betrokkenheid bij de viervoudige moord in Enschede. De vrouw wordt ervan verdacht een rol te hebben gespeeld bij de aanschaf van de gebruikte vuurwapens.

Op dinsdag 22 januari werden ook al twee inwoners van Sint Willebrord aangehouden in deze zaak.  Zij worden verdacht van het leveren van wapens aan de verdachten van de viervoudige moord. Op 13 november werd in een pand aan de Van Leeuwenhoekstraat in Enschede vier mannen levenloos aangetroffen. De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing geformeerd dat de zaak sinds die tijd onderzoekt. Op 26 november zijn drie mannen aangehouden in de leeftijd van 30, 32 en 57 jaar die worden verdacht van betrokkenheid. Zij zitten nog steeds vast.

- Advertisement -

Tips en informatie nog steeds welkom
Het rechercheteam heeft nog steeds belang bij informatie van getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord wat kan helpen in het onderzoek naar dit gewelddadige misdrijf. Zo is de politie nog steeds op zoek naar twee tassen.

Mogelijk dat getuigen uit de omgeving van Sint Willebrord of Breda deze tassen sinds 13 november ergens hebben gezien of gevonden.  Dit kan via de (gratis) opsporingstiplijn 0800-6070, het politienummer 0900-8844. Melden kan ook volledig anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of contact met het Team Criminele Inlichtingen 079-3458999 (tussen 8.00 uur en 17.00  uur).

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt ruim 200 km/u over snelweg

Regio - Op de snelweg A16 heeft de politie het rijbewijs van een Franse bestuurder ingenomen. Hij reed...

Mogelijk gewapende man dringt basisschool binnen in Oisterwijk

Oisterwijk - In Oisterwijk (Noord-Brabant) is dinsdagochtend 14 november een mogelijk gewapende man een basisschool binnengedrongen. De kinderen...

Vier uithalers opgepakt, één zwaargewonde

Ritthem - Agenten hebben in samenwerking met de Douane en Koninklijke Marechaussee in de nacht van dinsdag 7...

Vrouw (27) overleden na ongeluk met vrachtwagen Biezenmortel

Oisterwijk - Een 27-jarige vrouw is afgelopen nacht om het leven gekomen in Biezenmortel (Gemeente Oisterwijk). De vrouw...