dinsdag, november 30, 2021
9.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Verdachten aangehouden in groot onderzoek naar vals geld – Almere

- advertentie -

Almere – Woensdag 30 januari zijn zes verdachten aangehouden in een groot rechercheonderzoek naar de productie, handel en distributies van valse bankbiljetten. Vanochtend vroeg viel recherche acht woningen binnen. Valse biljetten en middelen voor de productie en distributie daarvan werd aangetroffen. Een speciaal getrainde geldhond werd ingezet bij het onderzoek.

Sinds juni 2018 is er een onderzoek gaande in samenwerking met Europol, de Marechaussee en de Nederlandse Bank. Het gaat specifiek om de vervaardiging van andere andere 20 en 50 euro biljetten. Het onderzoek leidde na de zes verdachten uit Almere.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -