Auto frontaal op vrachtwagen gebotst N612 Helmond

donderdag 31 januari 2019 11:32

Helmond – Donderdagmorgen 31 januari heeft een zwaar ongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en personenauto op de N612 bij Helmond.

De automobilist is bij de frontale aanrijding bekneld komen te zitten in zijn voertuig. De bestuurder is uit het voertuig bevrijd en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De hulpdiensten werden groots ingezet, inclusief een traumahelikopter. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

0 reacties

Auto frontaal op vrachtwagen gebotst N612 Helmond
Schrijver:

 

 

Helmond – Donderdagmorgen 31 januari heeft een zwaar ongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en personenauto op de N612 bij Helmond.

De automobilist is bij de frontale aanrijding bekneld komen te zitten in zijn voertuig. De bestuurder is uit het voertuig bevrijd en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De hulpdiensten werden groots ingezet, inclusief een traumahelikopter. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!