Ruim 200 verwaarloosde konijnen in beslag genomen bij fokker Centrum Ede

vrijdag 1 februari 2019 14:12

Ede – Vrijdag 1 februari is bekend geworden dat ruim tweehonderd verwaarloosde konijnen in beslag zijn genomen bij een konijnenfokker in Ede.

De dierenpolitie en de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) was al meerdere keren bij de fokker langs geweest om de situatie te controleren en bleek dat de dieren in vervuilde hokken zaten en een aantal zelfs zonder water en ruwvoer. Ook had de fokker al meerdere dwangsommen gehad. Om het welzijn van de konijnen zijn deze gisteren in beslag genomen en nagekeken door een dierenarts. Binnenkort zal deze als verdachte worden gehoord.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

0 reacties

Ruim 200 verwaarloosde konijnen in beslag genomen bij fokker Centrum Ede
Schrijver:

 

 

Ede – Vrijdag 1 februari is bekend geworden dat ruim tweehonderd verwaarloosde konijnen in beslag zijn genomen bij een konijnenfokker in Ede.

De dierenpolitie en de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) was al meerdere keren bij de fokker langs geweest om de situatie te controleren en bleek dat de dieren in vervuilde hokken zaten en een aantal zelfs zonder water en ruwvoer. Ook had de fokker al meerdere dwangsommen gehad. Om het welzijn van de konijnen zijn deze gisteren in beslag genomen en nagekeken door een dierenarts. Binnenkort zal deze als verdachte worden gehoord.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

Duitser (33) trekt mes in Moordrecht

Duitser (33) trekt mes in Moordrecht

Moordrecht - Een 33-jarige Duitser is zaterdagavond 4 juli door agenten aangehouden nadat hij een mes had getrokken. De politie kreeg een melding binnen dat de man op de Middelweg met het mes had gedreigd naar een omstander die de Duitser op iets aansprak. Het...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!