Vrouw (68) aan verwondingen overleden na verkeersongeval bij Zevenaar

Date:

Deel bericht:

Zevenaar – Vrijdagmiddag omstreeks 17.00 uur vond er een ernstige aanrijding plaats op de Babberichseweg in Zevenaar. Daarbij is een 68-jarige vrouw uit Arnhem om het leven gekomen. Zij raakte bij de aanrijding ernstig gewond, maar overleed later die avond aan haar verwondingen. Een 75-jarige man uit Duiven die de auto bestuurde, kwam met de schrik vrij. De andere auto werd bestuurd door een 21-jarige inwoner van Aalten en een 22-jarige inwoner van Didam. Zij bleven ongedeerd.

De 21-jarige man uit Aalten is als verdachte aangehouden en zit nog vast. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Beide bestuurders bleken niet onder invloed te zijn geweest ten tijde van het ongeval. De politie heeft voor diverse mensen die daar prijs op stelden slachtofferhulp aangeboden. De weg is enige tijd afgesloten in verband met het onderzoek en het bergen van de voertuigen.

- Advertisement -

De oorzaak van de aanrijding wordt door de Verkeersongevallenanalyse onderzocht. Het lijkt erop dat een te hoge snelheid in combinatie met het raken van de berm de oorzaak is geweest van de aanrijding.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Creatieve Rotterdammer bezorgt automobilist uit Gelderland rits bekeuringen

Rotterdam - Een rolletje tape kwam een man uit Gelderland bijna duur te staan. In korte tijd ontving...

Jongen (16) overleden na aanrijding met taxi Hancateweg-West Hellendoorn

Hellendoorn - Bij een ernstig ongeluk op de Hancateweg-West in Hellendoorn is afgelopen nacht een 16-jarige jongen om...

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...