donderdag, juni 30, 2022
16.5 C
Rotterdam
donderdag 30 juni 2022

Bewoner ontsnapt uit handen gewapende woningovervallers

- advertentie -

Den Haag – De districtsrecherche Den Haag Zuid zoekt getuigen van een overval op de Maartensdijklaan, op maandagochtend 4 februari. Drie mannen zouden daar een woning zijn binnengedrongen en de bewoner hebben bedreigd met een wapen.

Omstreeks 00:15 uur ontving de politie een melding van een overval aan de Maartensdijklaan. Daarbij zou ook een wapen gezien zijn. Ter plaatse vertelde een getuige – die ook in de woning was op het moment van de overval – dat er drie personen de woning binnengedrongen waren. Het slachtoffer wist zich los te rukken en wist de woning uit te komen. Hierop vluchtten de overvallers de woning uit.

Het slachtoffer dat wegvluchtte, werd enige tijd later aangetroffen in de omgeving van de Leyweg. Hij vertelde de agenten dat de overvallers drie mannen waren met een donkere huidskleur, en dat zij op het moment van de overval een bivakmuts droegen. Het slachtoffer heeft geen aangifte gedaan.

Getuigen gezocht
De recherche komt graag in contact met getuigen van de overval of met mensen die op een andere wijze over informatie beschikken. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -