woensdag, januari 27, 2021

Bewoner ontsnapt uit handen gewapende woningovervallers

Den Haag – De districtsrecherche Den Haag Zuid zoekt getuigen van een overval op de Maartensdijklaan, op maandagochtend 4 februari. Drie mannen zouden daar een woning zijn binnengedrongen en de bewoner hebben bedreigd met een wapen.

Omstreeks 00:15 uur ontving de politie een melding van een overval aan de Maartensdijklaan. Daarbij zou ook een wapen gezien zijn. Ter plaatse vertelde een getuige – die ook in de woning was op het moment van de overval – dat er drie personen de woning binnengedrongen waren. Het slachtoffer wist zich los te rukken en wist de woning uit te komen. Hierop vluchtten de overvallers de woning uit.

Het slachtoffer dat wegvluchtte, werd enige tijd later aangetroffen in de omgeving van de Leyweg. Hij vertelde de agenten dat de overvallers drie mannen waren met een donkere huidskleur, en dat zij op het moment van de overval een bivakmuts droegen. Het slachtoffer heeft geen aangifte gedaan.

Getuigen gezocht
De recherche komt graag in contact met getuigen van de overval of met mensen die op een andere wijze over informatie beschikken. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Related Articles

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,259FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg