donderdag, december 2, 2021
1.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Geld en drugs in verborgen ruimte auto gevonden Grote Markt Hulst

- advertentie -

Hulst – Maandagmiddag 4 februari controleerden agenten de laatste tijd op de Beestenmarkt in Hulst extra vanwege overlast en drugs. In een auto troffen zij aanwijzingen voor een verborgen ruimte. De auto werd voor verder onderzoek in beslag genomen en er werd inderdaad een verborgen ruimte gevonden in het voertuig. Ruim 10.000 euro en een handelaars hoeveelheid aan harddrugs werd aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen.

Het onderzoek leidde verder naar een woning aan de Beestenmarkt. Ook daar werd een onderzoek ingesteld en werd een bolletje cocaïne gevonden en in beslag genomen. De 22-jarige bestuurder uit Rotterdam werd op de Grote Markt aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij zit nog vast. Politie doet nog verder onderzoek.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -