donderdag, december 2, 2021
4.7 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Lil’ Kleine treedt toch niet op bij RKAVV Leidschendam

- advertentie -

Leidschendam – Rapper Lil’ Kleine treedt toch niet op bij RKAVV in Leidschendam. De rapper zou hier optreden bij een feest voor de lokale jeugd. Niet getreurd, want de vervangende artiesten Jebroer, Famke Louise en Dave Roelvink beloven het alsnog een succesvolle avond te maken.

De rapper en The Voice-jurylid zou special guest zijn op een feest voor de lokale jeugd, wat plaatsvindt bij voetbalvereniging RKAVV op 17 februari aanstaande. Het feest is onderdeel van een groter evenement, waarvan als belangrijkste het Festival Unlimited, een funfestival voor mensen met een verstandelijke beperking.

“Naam misbruikt”
Lil’ Kleine bracht via instagram het nieuws naar buiten dat hij niet zou optreden en riep mensen op niet te gaan, omdat zijn naam zou zijn misbruikt. Zijn management heeft aan Nieuws op Beeld laten weten dat er geen direct contact is geweest met de organisatie van het feest, maar wilden verder geen concrete informatie geven.

Gasten tegemoetgekomen
Dave Fisser, van Stichting Leidschendam-Voorburg Events & Festivals, heeft laten weten dat er in de organisatie van het optreden inderdaad iets mis is gegaan. De eisen om Lil’ Kleine alsnog te laten optreden zouden te hoog zijn geweest, waardoor is besloten hier van af te zien. De organisatie heeft de feestgangers op de hoogte gebracht en komt de gasten tegemoet: “Mensen die hun geld terug wilden, hebben dit netjes terug gekregen. Voor de gasten die alsnog komen, hebben we twee extra consumptiemunten aangeboden.”

Mensen die nog een kaartje willen kopen, kunnen dit halen bij in de kantine van de voetbalvereniging.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -