Mannen gewond na mishandeling Paul Krugerstraat Rotterdam

donderdag 7 februari 2019 16:56

Rotterdam – De mannen die gisterenavond gewond raakten door een mogelijke melding van steekpartij aan de Paul Krugerstraat blijken niet te zijn gestoken. Uit onderzoek is gebleken dat de verwondingen zijn ontstaan na aanleiding van een mishandeling in een woning aan de Goede Hoopstraat. Een 20-jarige man liep door een klap op zijn hoofd een hoofdwond op en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Een 21-jarige man bleek lichtgewond te zijn geraakt.

De politie viel met een speciaal politieteam de woning aan de Goede Hoopstraat binnen maar trof geen verdachten meer aan. Wel werden er sporen van een mishandeling aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de mishandeling. Eventuele getuigen worden gevraagd om zich te melden.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

0 reacties

Mannen gewond na mishandeling Paul Krugerstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De mannen die gisterenavond gewond raakten door een mogelijke melding van steekpartij aan de Paul Krugerstraat blijken niet te zijn gestoken. Uit onderzoek is gebleken dat de verwondingen zijn ontstaan na aanleiding van een mishandeling in een woning aan de Goede Hoopstraat. Een 20-jarige man liep door een klap op zijn hoofd een hoofdwond op en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Een 21-jarige man bleek lichtgewond te zijn geraakt.

De politie viel met een speciaal politieteam de woning aan de Goede Hoopstraat binnen maar trof geen verdachten meer aan. Wel werden er sporen van een mishandeling aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de mishandeling. Eventuele getuigen worden gevraagd om zich te melden.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!