Dronken bestuurder gepakt in gestolen auto met vuurwapen en kogelwerend vest Goudse Rijweg Rotterdam

vrijdag 8 februari 2019 17:15

Rotterdam – De politie heeft donderdag 7 februari een man aangehouden die nog een celstraf moest uitzitten. De man viel op door opvallend rijgedrag op de Goudse Rijweg. Agenten zagen dat de man een slingerde en een vluchtheuvel en stoeprand raakte. De man kreeg een stopteken om aan een blaastest te laten voldoen.

De 39-jarige man bleek zo dronken dat het niet lukte om te blazen, Bij controle van de auto bleek deze te zijn gestolen, troffen ze in de kofferbak een vuurwapen aan en bleek dat hij een kogelwerend droeg. Eenmaal op het bureau bleek dat hij nog 15 dagen celstraf moest uitzitten. De man is ingesloten en verdere stappen worden ondernomen.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

0 reacties

Dronken bestuurder gepakt in gestolen auto met vuurwapen en kogelwerend vest Goudse Rijweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft donderdag 7 februari een man aangehouden die nog een celstraf moest uitzitten. De man viel op door opvallend rijgedrag op de Goudse Rijweg. Agenten zagen dat de man een slingerde en een vluchtheuvel en stoeprand raakte. De man kreeg een stopteken om aan een blaastest te laten voldoen.

De 39-jarige man bleek zo dronken dat het niet lukte om te blazen, Bij controle van de auto bleek deze te zijn gestolen, troffen ze in de kofferbak een vuurwapen aan en bleek dat hij een kogelwerend droeg. Eenmaal op het bureau bleek dat hij nog 15 dagen celstraf moest uitzitten. De man is ingesloten en verdere stappen worden ondernomen.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!