Politie zoekt dader van twee steekincidenten

Date:

Deel bericht:

Den Haag -De politie is op zoek naar een man die twee personen twee personen zou hebben neergestoken. Hierbij raakten een 17-jarige jongen en een hardloper gewond.

Op woensdag 6 februari werd rond 19.15 uur een 17-jarige jongen op de Van Alkemadelaan in zijn arm gestoken toen hij een man aansprak die zijn fietsband probeerde lek te steken. Korte tijd later kwam er een melding dat er rond 19.00 uur in De Mildestraat een hardloper meerdere keren was gestoken. Beide slachtoffers moesten in het ziekenhuis aan hun verwondingen worden behandeld. Al snel bestond het vermoeden dat één man verantwoordelijk was voor beide steekincidenten.

- Advertisement -

Een verdachte die eerder werd aangehouden, bleek niet betrokken te zijn geweest bij de steekincidenten en is in vrijheid gesteld. Het onderzoek naar de verdachte wordt onverminderd voortgezet.

Signalement verdachte
De verdachte is een blanke man van 28 à 29 jaar, met een stevig postuur en tussen de 1.85 en 1.90 meter lang. Hij droeg een zwarte jas en een driekwartsbroek met daaronder zwarte laarzen (kisten). Verder droeg hij een gebreide pet of muts met iets groens erin. Het betrof een alternatief type.

Getuigenoproep
De politie komt nog altijd graag in contact met mensen die getuigen zijn geweest van het steekincident aan de Van Alkemadelaan of die in De Mildestraat. Hebt u meer informatie? Of heeft u camerabeelden uit die omgeving?  Neem dan contact op met de recherche in Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Actievoerders blokkeren ingang Tweede Kamer en verstoren debat

Den Haag - De Politie heeft meerdere demonstranten in en voor de Tweede Kamer in Den Haag verwijderd....

Politie houdt 18e verdachte aan voor reeks explosies in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Den Haag

Rotterdam - Woensdagochtend werd een 19-jarige man uit Wassenaar van zijn bed gelicht omdat hij wordt verdacht van...

Twee Rotterdammers (17 en 28) aangehouden voor explosiedreiging bij woning in Den Haag

Den Haag, Rotterdam - Dinsdagochtend 16 april zijn twee Rotterdammers van 28 en 17 jaar oud aangehouden in...

Auto met diplomatieke kentekenplaten belandt in sloot in Den Haag

Den Haag - Donderdagavond 4 april is een auto met diplomatieke kentekenplaten te water geraakt in een sloot...