zaterdag, december 4, 2021
4.7 C
Rotterdam
zaterdag 4 december 2021

Gewonde na ongeval tussen auto en fietser Kerklaan Nieuwerkerk aan den IJssel

- advertentie -

Nieuwerkerk aan den IJssel – Dinsdagmiddag 12 februari is omstreeks 12.50 uur op de Kerklaan een fietser gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Een traumahelikopter is ter plaatse gekomen om ambulancepersoneel te assisteren bij het stabiliseren van het slachtoffer.

Hoe ernstig de verwondingen zijn is niet bekend. Na de eerste behandeling op straat is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De Kerklaan is ter hoogte van Kleinpolder dicht voor onderzoek. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Foto’s : Coen Terlouw

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,112VolgersVolg
- advertentie -