Headlines Nieuwerkerk aan den IJssel Zuidplas

Gewonde na ongeval tussen auto en fietser Kerklaan Nieuwerkerk aan den IJssel


Nieuwerkerk aan den IJssel – Dinsdagmiddag 12 februari is omstreeks 12.50 uur op de Kerklaan een fietser gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Een traumahelikopter is ter plaatse gekomen om ambulancepersoneel te assisteren bij het stabiliseren van het slachtoffer.

Hoe ernstig de verwondingen zijn is niet bekend. Na de eerste behandeling op straat is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De Kerklaan is ter hoogte van Kleinpolder dicht voor onderzoek. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Foto’s : Coen Terlouw

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter

Archief