Duikers op zoek naar stoffelijk overschot Binnenhaven Rotterdam

woensdag 13 februari 2019 13:33

Rotterdam – Duikers zijn op zoek naar een stoffelijk overschot in de Binnenhaven van Rotterdam. De duikers zijn van de politie en zoeken naar het stoffelijk overschot vanwege een eerdere melding. Of het gaat om de schipper die vrijdagavond als vermist werd opgegeven is nog niet bekend.

De politie weet niet hoelang het onderzoek nog gaat duren. Het kan net zo goed zijn dat het stoffelijk overschot niet wordt gevonden. De Binnenhaven ligt in het gebied van de Kop van Zuid

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Duikers op zoek naar stoffelijk overschot Binnenhaven Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Duikers zijn op zoek naar een stoffelijk overschot in de Binnenhaven van Rotterdam. De duikers zijn van de politie en zoeken naar het stoffelijk overschot vanwege een eerdere melding. Of het gaat om de schipper die vrijdagavond als vermist werd opgegeven is nog niet bekend.

De politie weet niet hoelang het onderzoek nog gaat duren. Het kan net zo goed zijn dat het stoffelijk overschot niet wordt gevonden. De Binnenhaven ligt in het gebied van de Kop van Zuid

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!