Bejaarde vrouw in huis overvallen

Date:

Deel bericht:

Rijswijk – De politie zoekt getuigen van een woningoverval op de Lindelaan op donderdag 14 februari. Hierbij werd een 73-jarige vrouw onder bedreiging beroofd van een aantal persoonlijke eigendommen.

Rond 14.00 uur kreeg de politie de melding van de woningoverval. Ter plaatse vertelde het slachtoffer dat twee mannen haar woning binnentraden en onder bedreiging van een steekwapen meerdere persoonlijke eigendommen van haar meenamen. De verdachten vertrokken vervolgens met tassen in de richting van de Jozef Israëllaan en de Frans Halskade. Sindsdien ontbreekt van hen elk spoor. De politie is een buurtonderzoek gestart.

- Advertisement -

Signalement verdachten
Het gaat om twee daders. Beide jongens hadden een getint uiterlijk. De eerste droeg een grijze spijkerbroek, witte sneakers, hoodie en donkere jas. De tweede droeg een grijze hoodie, donkerblauwe jas en donkere schoenen.

Getuigen gezocht
De recherche komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of gehoord hebben van de overval, of op andere wijze informatie beschikken over de overval. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek, belt u dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan via Meld Misdaad Anoniem, via het nummer 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Honderden mensen bezoeken sintviering met zwarte pieten in Rijswijk.

Rijswijk - Honderden mensen hebben zaterdagmiddag een sintviering met zwarte pieten op het Piramideplein in Rijswijk bezocht. De...

Overleden vrouw en zwaargewonde man bij woning Rijswijk: “intens verdrietig en tragisch”

Rijswijk - In de nacht van zaterdag op zondag 26 november heeft de politie een overleden vrouw aangetroffen...

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...