dinsdag, november 30, 2021
9.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Man zwaargewond na schietpartij Oostervantstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Donderdagmiddag 14 februari rond 13.45 uur heeft een schietincident plaatsgevonden aan de Oostervantstraat in Rotterdam. Daarbij is één persoon zwaargewond geraakt. De man werd beschoten in een portiek

Het slachtoffer is behandeld door personeel van de traumahelikopter en de ambulance. Hij is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens een woordvoerder van de politie is het slachtoffer wel aanspreekbaar. De politie doet onderzoek

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -