Tweede verdachte schietincident metro Beurs Rotterdam meldt zich

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Na de eerste verdachte heeft nu ook de tweede verdachte van het schietincident op Beurs zichzelf bij de politie gemeld. Het slachtoffer van het schietincident is nog altijd onbekend. De politie is nog naar hem op zoek.

metrostation Beurs

- Advertisement -

Er hadden zomaar meer onschuldige slachtoffers kunnen vallen, toen er op zaterdag 2 februari werd geschoten op metrostation Beurs, het station in het centrum van Rotterdam. Rond 22:00 uur stond daar een groep mannen, toen twee andere mannen op hen afliepen. Volgens getuigen ontstond vrijwel direct onenigheid. Er werd een klap uitgedeeld en zelfs meerdere keren geschoten. Het is een wonder dat er geen omstanders gewond raakten. Toegesnelde agenten troffen geen dader. Ook de groep waarmee het tweetal ruzie kreeg, bleek verdwenen.

Bureau Rijnmond

Beelden van het schietincident en de daders zouden donderdag 7 februari worden getoond in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Vlak voor de uitzending, nadat een aankondiging van het programma was verstuurd, meldde de eerste verdachte zich. Deze man, een 22-jarige Rotterdammer, is aangehouden en zit voorlopig vast. Donderdag 14 februari zou de zaak alsnog in Bureau Rijnmond getoond worden om de tweede verdachte te tonen. Die kwam zich echter dinsdag 13 februari melden op het politiebureau. Ook hij, een 19-jarige Rotterdammer,  is aangehouden.

Slachtoffer gezocht

Het is nog niet bekend of iemand gewond is geraakt. Niemand heeft zich als slachtoffer bij de politie gemeld. Omdat de politie graag met het slachtoffer in contact komt, zit vanavond alsnog een getuigenoproep in Bureau Rijnmond. Ook spreekt de recherche nog steeds graag met getuigen. Heeft u informatie die voor dit onderzoek van belang kan zijn, belt u dan met de gratis opsporingstiplijn 0800-6070, WhatsApp met 06-10000012 of maak gebruik van het digitale tipformulier. Als u liever anoniem blijft, bel dan 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...

Man (33) gewond na steekpartij in supermarkt, fietsendief gaat ervandoor met politiefiets Nieuwe Binnenweg Rotterdam

Rotterdam - Een 33-jarige Rotterdammer is woensdagmiddag in een supermarkt aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam neergestoken en...

Overleden persoon in auto naast tankstation aangetroffen Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - In een auto geparkeerd op een tankstation aan de Maasboulevard in Rotterdam is donderdagmorgen het stoffelijk...

Ruit van kliniek beschoten Weena-Zuid Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een bedrijfspand van een kliniek aan het Weena-zuid...