Bestuurder onder invloed beschadigt meerdere auto’s tijdens dollemansrit

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Rond 19.15 uur kreeg de politie een melding dat er in de buurt van de Ketheltunnel in Rotterdam twee auto’s waren aangereden door een zwarte Peugeot. De bestuurder van de auto ging er na de aanrijdingen zonder verlichting weer vandoor.

In de tunnel bleek zijn auto dermate beschadigd dat de bestuurder zijn dollemansrit moest staken. De man bleek onder invloed van alcohol en is aangehouden.  De man was zo dronken dat met hem geen normaal gesprek meer te voeren was. Hij zit vast en zal – zodra hij weer nuchter is – worden gehoord over de aanrijdingen en reeks andere verkeersovertredingen.

- Advertisement -

Het is niet uit te sluiten dat de bestuurder onderweg van Den Haag naar de Ketheltunnel in Rotterdam nog meer schade heeft veroorzaakt. Bent u ook slachtoffer geworden van deze dronken bestuurder, dan hoort de politie het graag via 0900-8844.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw explosie in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam-Crooswijk is afgelopen nacht geprobeerd om een explosief...

Dronken zwangere vrouw zet Burger King in Den Haag op stelten

DEN HAAG - In het centrum van Den Haag heeft een zwangere vrouw samen met een andere vrouw...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...