Man ernstig mishandeld na verkeersconflict, politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Een 26-jarige man is zaterdagmiddag rond 16.30 uur zeer ernstig toegetakeld op de Dordtse Wagenaarstraat. Vier mannen zitten vast. Het rechercheteam zoekt getuigen.

De mishandeling vond plaats op de Johan Wagenaarstraat. Naast de twee mannen op de scooter waren er nog drie andere mannen betrokken. Het slachtoffer  liep bij de vechtpartij een gebroken kaak op en letsel aan zijn been. Vermoedelijk was een verkeersconflict de aanleiding van de mishandeling.

- Advertisement -

Ter hoogte van de Patersweg kwam het bijna tot een botsing tussen het slachtoffer en de daders. Twee verdachten op de andere scooter achtervolgden het slachtoffer en zijn vriendin en trommelden op een bepaald moment nog wat vrienden op.

Agenten hielden ter plaatse vier mannen aan uit Zwijndrecht van 18 en 19 jaar oud. De vijfde man vluchtte ter voet in de richting van de Zuidendijk. Hij is nog niet aangehouden. Zijn identiteit is wel bekend.

Getuigen gezocht
De mishandeling trok veel bekijks. Wie heeft het gezien en/of filmbeelden en foto’s gemaakt? Neem contact op via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachten schietpartij Dordrecht nog altijd vast

Dordrecht - Op het Stationsplein in Dordrecht heeft op 9 april een schietpartij plaatsgevonden. Niemand raakte gewond. Agenten...

Zeven aanhoudingen na schietpartij Stationsplein Dordrecht

Dordrecht - De politie heeft dinsdagavond zeven verdachten aangehouden na een schietpartij in de omgeving van het Stationsplein...

Brandweer rukt uit voor brand in crematorium Essenhof Dordrecht

Dordrecht - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een brand op het dak van een crematorium op de...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhoudingen verdachten drugs- en vuurwapenhandel in Dordrecht

Dordrecht - Dinsdagmiddag zijn op de Abraham Kuyperweg in Dordrecht twee jongens aangehouden op verdenking van vuurwapenhandel. Het...