Man ernstig mishandeld na verkeersconflict, politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Een 26-jarige man is zaterdagmiddag rond 16.30 uur zeer ernstig toegetakeld op de Dordtse Wagenaarstraat. Vier mannen zitten vast. Het rechercheteam zoekt getuigen.

De mishandeling vond plaats op de Johan Wagenaarstraat. Naast de twee mannen op de scooter waren er nog drie andere mannen betrokken. Het slachtoffer  liep bij de vechtpartij een gebroken kaak op en letsel aan zijn been. Vermoedelijk was een verkeersconflict de aanleiding van de mishandeling.

- Advertisement -

Ter hoogte van de Patersweg kwam het bijna tot een botsing tussen het slachtoffer en de daders. Twee verdachten op de andere scooter achtervolgden het slachtoffer en zijn vriendin en trommelden op een bepaald moment nog wat vrienden op.

Agenten hielden ter plaatse vier mannen aan uit Zwijndrecht van 18 en 19 jaar oud. De vijfde man vluchtte ter voet in de richting van de Zuidendijk. Hij is nog niet aangehouden. Zijn identiteit is wel bekend.

Getuigen gezocht
De mishandeling trok veel bekijks. Wie heeft het gezien en/of filmbeelden en foto’s gemaakt? Neem contact op via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie onderzoek na te water raken man Weizigtpark Dordrecht

Dordrecht - Vrijdagavond omstreeks 23:30 uur zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een persoon te water in het...

Verdachte aangehouden voor steekpartij op Van Baerleplantsoen in Dordrecht

Dordrecht - De politie heeft een verdachte aangehouden voor een steekpartij op maandagmiddag 27 mei op het Van...

Man neergestoken op Van Baertleplantsoen in Dordrecht, dader nog voortvluchtig

Dordrecht - Maandag 27 mei is een man gewond geraakt bij een steekpartij op het Van Baerleplantsoen in...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding in Dordrecht

Dordrecht  - In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie rond 02:20 uur een waarschuwingsschot gelost...