Motorrijder zwaargewond na botsing met auto voor kinderboerderij Het Geertje Zoeterwoude

zondag 17 februari 2019 14:56

ZOETERWOUDE – Zondagmiddag 17 februari rond 14.25 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Geerweg in Zoeterwoude. Een motorrijder reed ter hoogte van kinderboerderij Het Geertje tegen een auto.

De bestuurder van de motor raakte zwaargewond. Een traumahelikopter landde op het weiland ernaast om bijstand te verlenen aan het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De exacte toedracht van het ongeval wordt nader onderzocht door de politie. De Geerweg was ten tijde van het incident afgesloten voor verkeer. Dit zorgde voor veel verkeershinder op de omliggende wegen.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Motorrijder zwaargewond na botsing met auto voor kinderboerderij Het Geertje Zoeterwoude
Schrijver:

 

 

ZOETERWOUDE – Zondagmiddag 17 februari rond 14.25 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Geerweg in Zoeterwoude. Een motorrijder reed ter hoogte van kinderboerderij Het Geertje tegen een auto.

De bestuurder van de motor raakte zwaargewond. Een traumahelikopter landde op het weiland ernaast om bijstand te verlenen aan het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De exacte toedracht van het ongeval wordt nader onderzocht door de politie. De Geerweg was ten tijde van het incident afgesloten voor verkeer. Dit zorgde voor veel verkeershinder op de omliggende wegen.

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!