Twee verdachten aangehouden na schietincident Toscalaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft in een onderzoek naar een schietincident twee verdachten aangehouden. Op zaterdagmiddag kwam om 17.40 uur een melding binnen dat er buiten op de Toscalaan geschoten was. Een man vertelde daar dat er op hem geschoten was, hij raakte niet gewond.

Lees ook: Politie onderzoekt schietpartij Toscalaan Hoogvliet Rotterdam

- Advertisement -

Agenten vonden geen slachtoffer, maar wel sporen van het incident. In de buurt hield de politie de twee verdachten aan. Er wordt nader onderzocht wat zich precies heeft afgespeeld. Verder bekijkt de politie de betrokkenheid van de twee verdachten. Ook hoort de politie getuigen, verricht forensisch onderzoek en neemt de aangifte van het slachtoffer op.

- Advertisement -

Gerelateerd