Puin van door explosie verwoeste woningen Jan van der Heijdenstraat vanaf vandaag doorzocht

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Vanaf vandaag wordt het puin van de drie verwoeste huizen aan de Jan van der Heijdenstraat doorzocht. Er wordt onder andere gezocht naar spullen met emotionele waarde voor de bewoners.

Op 27 januari werden de woningen door een explosie verwoest. Negen personen raakten gewond, waarvan enkele na een urenlange reddingsoperatie vanonder het puin werden gered. Meerdere bewoners van omliggende woningen konden tijdelijk niet hun huis in.

- Advertisement -

Het puin is al eerder zorgvuldig verzameld in meerdere containers. Vanaf vandaag zullen de containers worden doorzocht. Hoelang dit precies zal duren is niet bekend. De families hebben een lijst opgesteld met voorwerpen die zij graag terug willen. Er kan echter niet met zekerheid worden gezegd of alle spullen de explosie hebben doorstaan.

Het puin wordt zorgvuldig onder het toezien van de politie geruimd

- Advertisement -

Gerelateerd