Zwaargewonde na ongeval met heftruck Karel Doormanweg Schiedam

maandag 18 februari 2019 10:45

Schiedam – Maandagmorgen 18 februari rond 10.25 uur heeft een bedrijfsongeval plaatsgevonden aan de Karel Doormanweg in Schiedam. Een persoon zou zijn overreden door een heftruck en is daardoor zwaargewond geraakt.

De brandweer meldt dat het slachtoffers inmiddels is bevrijd, en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis zal worden gebracht. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie en de arbeidsinspectie zullen onderzoek doen naar het bedrijfsongeval.

Foto’s : Kevin Schenk

20190218104530.jpg

20190218104531.jpg

 

0 reacties

Zwaargewonde na ongeval met heftruck Karel Doormanweg Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Maandagmorgen 18 februari rond 10.25 uur heeft een bedrijfsongeval plaatsgevonden aan de Karel Doormanweg in Schiedam. Een persoon zou zijn overreden door een heftruck en is daardoor zwaargewond geraakt.

De brandweer meldt dat het slachtoffers inmiddels is bevrijd, en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis zal worden gebracht. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie en de arbeidsinspectie zullen onderzoek doen naar het bedrijfsongeval.

Foto’s : Kevin Schenk

20190218104530.jpg

20190218104531.jpg

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!