Onwel na vreemd geurtje Fidelio Capelle aan den IJssel

dinsdag 19 februari 2019 19:27

Capelle aan den IJssel – Dinsdagmiddag 19 februari is omstreeks 17.45 uur in een serviceflat op de Fidelio in Capelle aan den IJssel een persoon onwel geworden nadat er vreemde geur werd geroken.

Uit de meting van de brandweer bleek er niets schadelijks gemeten te zijn. Mogelijk dat de geur afkomstig was van iets wat ritueel verbrand is. De herkomst was echter niet te vinden. Met behulp van een ventilator is de galerij gelucht. De onwel geworden persoon heeft wat frisse lucht gekregen. Het is niet bekend of deze ook naar het ziekenhuis is gebracht.

Foto’s : ASmedia

20190219192442.jpg

20190219192443.jpg

20190219192444.jpg

 

0 reacties

Onwel na vreemd geurtje Fidelio Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Dinsdagmiddag 19 februari is omstreeks 17.45 uur in een serviceflat op de Fidelio in Capelle aan den IJssel een persoon onwel geworden nadat er vreemde geur werd geroken.

Uit de meting van de brandweer bleek er niets schadelijks gemeten te zijn. Mogelijk dat de geur afkomstig was van iets wat ritueel verbrand is. De herkomst was echter niet te vinden. Met behulp van een ventilator is de galerij gelucht. De onwel geworden persoon heeft wat frisse lucht gekregen. Het is niet bekend of deze ook naar het ziekenhuis is gebracht.

Foto’s : ASmedia

20190219192442.jpg

20190219192443.jpg

20190219192444.jpg

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!