Scherpe agenten houden ontsnapte uit De Schie aan

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Agenten die een onderneming aan de 1e Middellandstraat in Rotterdam in de gaten hielden, zagen tot hun grote verbazing een bekende binnenwandelen. Het was de 26-jarige voortvluchtige die op 28 december met behulp van een handlanger wist te ontsnappen uit PI de Schie. De agenten volgden hem naar binnen en konden hem daar eenvoudig aanhouden.

 

- Advertisement -

Sinds zijn ontsnapping werd gezocht naar de veroordeelde man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Daarvoor werden onder andere zijn foto en personalia verspreid onder alle agenten. De agenten die maandagmiddag stonden te posten bij de zaak waren bezig met een heel ander onderzoek, maar waren zo scherp dat ze de man na bijna twee maanden herkenden en achterna liepen het pand in. Daar hielden ze hem aan.

De handlanger die de ontsnapping mogelijk maakte werd al eerder in Rotterdam gearresteerd. De nu aangehouden man zal het restant van zijn straf uit moeten zitten.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Laatste loper NN Marathon 2024 traditiegetrouw begeleid door politiemotoren in Rotterdam

Rotterdam - Zondag 14 april 2024 was de aftrap van de van de 43e NN Marathon in Rotterdam....

Waarschuwingsschot gelost op Nassauhaven na vuurwapenmelding op Roentgenstraat in Rotterdam

Rotterdam - Zondagmorgen 14 april hebben agenten hun wapens getrokken na een vuurwapenmelding op de Roentgenstraat. Een agent...

Gewonde na steekpartij Woelwijkstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagavond 12 april rond 20.15 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden op de Woelwijkstraat in Rotterdam....

64 bekeuringen tijdens grootschalige verkeerscontrole Franselaan Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 11 april rond 15.00 uur heeft de politie op de Franselaan in Rotterdam een grootscheepse...