Opnieuw schietincident bij club Cobra in Zoetermeer

0

Zoetermeer – Bij club Cobra aan de Amsterdamstraat heeft afgelopen nacht wederom een schietincident plaatsgevonden.

Rond 23:30 uur kreeg de politie een melding dat er in de buurt van de horecagelegenheid harde knallen waren gehoord. Aanvankelijk leek er niets te zien in de omgeving, maar na nader onderzoek bleken er in de muur van de horecagelegenheid enkele kogelinslagen te zitten. Daarop werd gelijk een plaats delict gemaakt en werd de omgeving ruim afgezet.

Met behulp van een speurhond werden in de omgeving van de horecagelegenheid enkele hulzen aangetroffen. Nadat het onderzoek ter plaatse was afgerond werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Niet de eerste keer
Het is niet de eerste keer dat er zich een schietincident afspeelt bij de club. Afgelopen december werd de club nog enkele weken gesloten op last van de burgemeester. Het is nog niet bekend of er nu weer maatregelen zullen volgen.

Getuigen gezocht
De recherche komt graag in contact met getuigen van het schietincident of met mensen die op een andere wijze over informatie beschikken. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.