Harde knal veroorzaakt schade aan woning

Date:

Deel bericht:

Voorburg – Bij een woning in de Van Alphenstraat klonk woensdag 20 februari rond 23:15 uur een harde knal. Door de klap raakte de woning beschadigd. Niemand raakte gewond. De politie stelt een onderzoek in en zoekt getuigen.

Direct na de harde knal checkte de melder de woning en ontdekte dat er een aantal ruiten gesneuveld waren. Hierna belde de melder direct de politie. Tactisch en forensisch rechercheurs deden uitgebreid onderzoek in en rondom de woning naar de oorzaak van de harde knal. Ook stellen rechercheurs een buurtonderzoek in. De bewoner doet aangifte.

- Advertisement -

Getuigen gezocht
De districtsrecherche zoekt getuigen en filmmateriaal. Hebt u iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van de Van Alphenstraat? Of bent u in bezit van camerabeelden van deze omgeving waarop mogelijk verdachten staan? Neem dan contact op met ons via 0900-8844. Liever anoniem? Bel met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Overleden Hagenaar aangetroffen na vermeende schietpartij in Voorburg

Voorburg – Donderdag 21 maart is een 19-jarige Hagenaar overleden aangetroffen in een woning aan de Van Barbansonstraat...

Vijf aanhoudingen na steekpartij in Voorburg

Voorburg - De politie heeft zondagavond 12 november vijf aanhoudingen verricht na een steekincident bij een tramhalte. Twee...

Agenten gewond bij aanhouding minderjarige tiener in Voorburg

Voorburg - De politie is op zoek naar getuigen, nadat twee agenten gewond raakten bij een aanhouding van...

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...