Confrontatie tussen Ado- en Ajax-supporters voorkomen

zondag 24 februari 2019 17:18

Den Haag – De demonstratie van Ajax-supporters die vandaag op het Malieveld zou plaatsvinden, is door de komst van tegendemonstranten anders verlopen dan gepland. Tot een confrontatie tussen beide groepen is het niet gekomen.

Er zouden enkele bussen met Ajax-aanhangers naar Den Haag afreizen om te demonstreren tegen het jarenlange stadionverbod. Ado-supporters wilden deze demonstratie verstoren en verzamelden zich in de binnenstad. Rond het middaguur hebben zij zich verzameld, vergezeld door de politie, op het Malieveld.

De bussen uit Amsterdam zijn door de politie elders in de stad tegengehouden. Er werd een alternatieve locatie gegeven voor hun demonstratie. Een kleine groep van de Ado-supporters wilden hun opzoeken, maar zijn door de politie tegengehouden. Na enige tijd zijn de bussen weer onder begeleiding terug gebracht richting Amsterdam.


De groep op het Malieveld werd ingesloten door de politie. Halverwege de middag mochten de supporters één voor één weg, op vertoning van hun identiteitskaart. Er zijn uiteindelijk zes personen aangehouden. De reden van hun aanhouding is vooralsnog onbekend. Tenminste één persoon had rookbommen op zak.


Ondanks dat het enkele momenten onrustig leek, is de middag verder zonder noemenswaardige incidenten verlopen.

 

 

0 reacties

Confrontatie tussen Ado- en Ajax-supporters voorkomen
Schrijver:

 

 

Den Haag – De demonstratie van Ajax-supporters die vandaag op het Malieveld zou plaatsvinden, is door de komst van tegendemonstranten anders verlopen dan gepland. Tot een confrontatie tussen beide groepen is het niet gekomen.

Er zouden enkele bussen met Ajax-aanhangers naar Den Haag afreizen om te demonstreren tegen het jarenlange stadionverbod. Ado-supporters wilden deze demonstratie verstoren en verzamelden zich in de binnenstad. Rond het middaguur hebben zij zich verzameld, vergezeld door de politie, op het Malieveld.

De bussen uit Amsterdam zijn door de politie elders in de stad tegengehouden. Er werd een alternatieve locatie gegeven voor hun demonstratie. Een kleine groep van de Ado-supporters wilden hun opzoeken, maar zijn door de politie tegengehouden. Na enige tijd zijn de bussen weer onder begeleiding terug gebracht richting Amsterdam.


De groep op het Malieveld werd ingesloten door de politie. Halverwege de middag mochten de supporters één voor één weg, op vertoning van hun identiteitskaart. Er zijn uiteindelijk zes personen aangehouden. De reden van hun aanhouding is vooralsnog onbekend. Tenminste één persoon had rookbommen op zak.


Ondanks dat het enkele momenten onrustig leek, is de middag verder zonder noemenswaardige incidenten verlopen.

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!