Extreem beschonken bestuurder (20) gepakt na korte achtervolging Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel
via

 

 

Capelle aan den IJssel – Afgelopen nacht zagen surveillerende agenten op het Van Maerlantpark hoe een auto er bij het zien van hen met hoge snelheid vandoor ging. Na een korte achtervolging reed de bestuurder zichzelf klem op het Valeriusrondeel. Bij controle op het gebruik van alcohol blies de 20-jarige beginnend bestuurder een F-indicatie, de hoogst te meten waarde op het selectiemiddel.

Uit een ademanalyse aan het bureau bleek een onderzoeksresultaat van 855 ug/l, waarbij opgemerkt dat het alcohollimiet voor beginnende bestuurders is vastgesteld op 88 ug/l.

De bestuurder heeft een dagvaarding ontvangen en zal zich op 17 juni 2019 voor de rechter moeten verantwoorden.

Tekst en Foto : Politie Basisteam IJsselland

 

Extreem beschonken bestuurder (20) gepakt na korte achtervolging Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Afgelopen nacht zagen surveillerende agenten op het Van Maerlantpark hoe een auto er bij het zien van hen met hoge snelheid vandoor ging. Na een korte achtervolging reed de bestuurder zichzelf klem op het Valeriusrondeel. Bij controle op het gebruik van alcohol blies de 20-jarige beginnend bestuurder een F-indicatie, de hoogst te meten waarde op het selectiemiddel.

Uit een ademanalyse aan het bureau bleek een onderzoeksresultaat van 855 ug/l, waarbij opgemerkt dat het alcohollimiet voor beginnende bestuurders is vastgesteld op 88 ug/l.

De bestuurder heeft een dagvaarding ontvangen en zal zich op 17 juni 2019 voor de rechter moeten verantwoorden.

Tekst en Foto : Politie Basisteam IJsselland

 

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Den Haag - Het Openbaar Ministerie heeft vandaag een celstraf van vijf jaar geëist tegen een 39-jarige Hagenaar die zich volgens het OM jarenlang bezig hield met wapenhandel. De zaak kwam aan het licht toen hij in 2019 werd aangehouden voor huiselijk geweld. In huis...

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Rotterdam - De rechtbank veroordeelde deze week een (inmiddels) 19-jarige jongen voor een aantal straatroven die hij oktober vorig jaar pleegde op Rotterdam-Zuid. Bij de straatroven maakte de jongen telkens een ketting buit. Afgelopen oktober kreeg de politie...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!